Zangeres INCH brengt WK versie RIO in 3 talen!

Geschreven door Harold op . Geplaatst in Nieuws

Zoals de TelegraINCH Rio 2014af eerder al meldde brengt ook INCH de Megahit RIO, vanwege het WK voetbal, opnieuw uit.

Nadat ze jaren, als lid van het populaire duo Maywood, de podia in binnen- en buitenland heeft betreden is INCH nu alweer een paar jaar solo.

INCH stond vorig jaar met de single “Late at Night” in de Mallorca Mega Charts top 10. Vooral de Spanjaarden drongen aan om het nummer RIO nog een keer voor het WK uit te brengen.

Ter ere van het WK in Brazilië heeft INCH het nummer nu opgenomen in het Spaans, Engels en Duits. RIO wordt wereldwijd uitgebracht. Elke versie heeft zijn eigen videoclip.

RIO is te downloaden via o.a. iTunes, Radio538, SBS6 en Downloadmusic. Voor iedereen die het nummer wil downloaden  heeft INCH i.s.m. haar management iets leuks bedacht; download je één van de drie versies krijgt je GRATIS een van de andere versies. Het enige wat je hoeft te doen is het download bewijs te sturen naar INCH en aan te geven welk van de twee overige versies je graag wenst te ontvangen. De downloadlink en het e-mailadres staan op de website van deze sympathieke Brabantse zangeres en die luidt www.inch.nu. Fans die een fysiek exemplaar willen kopen kunnen dat doen bij de diverse webwinkels – cd speciaalzaken o.a. Special CD Shop en Singlecd.nl óf via de website www.inch.nu