Tim Douwsma

TimDouwsmaDe sympathieke Tim weet dat hij ‘er nog lang niet is’, maar blijft dromen over zijn ultieme optreden, in Ahoy.

Tim Douwsma boeken?

Wilt u Tim Douwsma boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Tim Douwsma?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

Presentator, acteur maar vooral zanger. Dat is de kernachtige samenvatting van Multi talent Tim Douwsma. Deze week werd bekend dat de uit Friesland afkomstige artiest op 26 februari n de finale van het Nationale Song Festival staat. Met het aanstekelijke nummer “Undercover Lover” is hij een van de zes finalisten waarvan de winnaar Nederland zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2012 in Azerbeidzjan waar dit jaar de finale plaatsvindt.

“Ik heb de afgelopen jaren heel hard aan mijn carrière gewerkt en ben dan ook zo onvoorstelbaar blij dat ik in de finale van het Nationale Song Festival zit. Geloof me, dat is echt een enorme eer”, aldus de 24-jarige zanger.

De showbizz trok Tim al van jongs af aan. had. Tijdens zijn theateropleiding in Groningen, ontdekte Tim de liefde, en zijn talent, voor zingen. In 2007 greep hij zijn kans als deelnemer van het toenmalige SBS-programma So You Wannabe A Popstar: Tim werd vijfde en ging er vandoor met het platencontract bij CNR Entertainment en bracht zijn eerste singles Wil Je Bij Me Blijven Slapen en Ga uit. Zijn duet Een Zomeravond Met Jou – een samenwerking met collega presentator Monique Smit – behaalde afgelopen zomer een fraaie Top 10 notering.