Tilt

TiltDynamische en moderne band met een inmiddels gevestigde naam in het circuit. Al reeds jaren de meest gevraagde band.

Tilt boeken?

Wilt u Tilt boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Tilt?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

Dynamische en moderne band met een inmiddels gevestigde naam in het circuit. Al reeds jaren de meest gevraagde band. Tilt is vooral naast uiterst muzikaal, ook speels, vriendelijk en allround. Discotheken, personeelsfeesten, bruiloften, feesttenten, artiestenbegeleidingen of andere gelegenheden zijn met Tilt altijd geslaagd.

Tilt bestaat uit:
Frenk de Wert (leadzang, entertainer)
Peter Vennings (basgitaar, trompet)
Michiel van den Boer (gitaar)
Con Bens (drums, leadzang, rap)
Hanz Beekman (toetsen, leadzang)

Naast alle drukke werkzaamheden van iedere muzikant binnen deze formatie, neemt iedereen een belangrijk deel van de (background-) vocalen voor zijn rekening wat fantastisch koorwerk oplevert.

Uiteraard wordt er bij de optredens gebruik gemaakt van de moderne geluids- en (computergestuurde) lichtapparatuur, wat vanuit de zaal bediend wordt door Carlo de Wert (geluid) en Kees Verhoeven (licht). Dit zijn twee vakmensen van de bovenste plank die de perfectie van de muzikanten laten horen en in het licht zetten.

De Tilt-formule werkt altijd!!