Thomas Berge

ThomasBergeJij bent mijn leven en zonder jou brachten deze zanger ongekend succes.

Thomas Berge boeken?

Wilt u Thomas Berge boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Thomas Berge?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

Met de hitsingles “Zonder Jou” en “Ieder Moment” bereikt Thomas vervolgens topposities in de charts. Maar de ultieme bekroning volgt in de vorm van twee Nummer 1 Hits waaronder de hitsingle “Kon ik maar even bij je zijn”, waarmee hij in de eerste serie van het TROS programma “De Beste Zangers van Nederland” een onuitwisbare indruk achterlaat. Het jaar 2009 wordt hiermee op een fantastische wijze afgesloten.

Het jaar 2010 brengt de releases van de succesvolle singles “Ik vertrouw je niet meer” en “Niets te veel” die beide hoge posities in de charts weten te bereiken. Dit jaar kenmerkt zich verder door een serie aansprekende live optredens. Absoluut hoogtepunt is Thomas’ optreden in de Toppers In Concert, maar ook zijn verpletterende performance tijdens de live show in Carré t.b.v. de 50e verjaardag van René Froger maakt diepe indruk. Thomas’ vocale veelzijdigheid en zijn muzikale inlevingsvermogen komen verder perfect tot uiting in zijn verbazingwekkend goede vertolkingen van een aantal klassieke titels in de Mattheus Masterclass.

Thomas Berge is volwassen en dat is duidelijk hoorbaar op zijn nieuwe album.
Een volwaardig popalbum dat zowel pop, rock als blues invloeden bevat.
In totaal zijn het 12 nieuwe nummers geworden waaronder de single ‘Niets Is Onmogelijk’ en de vorige hitsingle ‘Mijn Woord’.