Theo & Theo

theoentheo2012Theo & Theo, twee ‘oude rotten’ in de muziekwereld en al jaren goed bevriend, kwamen op het idee hun oude tijden te laten herleven.

Theo & Theo boeken?

Wilt u Theo & Theo boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Theo & Theo?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

Theo & Theo
Das dubbel feest!

Theo & Theo, twee ‘oude rotten’ in de muziekwereld en al jaren goed bevriend, kwamen op het idee hun oude tijden te laten herleven.

Theo Welts was vroeger drummer bij de succesvolle groep Peter & The Rockets (Kom van dat dak af) en Theo van Veghel was voorheen leadzanger bij het carnavalsduo De Twee Pinten (Lekker Ding bende gij).

Het idee ontstond in de kroeg (Ons Café, zoals ze dat op zijn Brabants zeggen) onder het genot van een biertje, want zo gaat het meestal. “Weet je nog? Dat waren mooie tijden he?! Laten we nou eens een nummer opnemen voor de Carnaval, dan verdienen we die liters bier in ieder geval terug”. Tja, en zodra er iets in Ons café wordt geroepen dan gaat het als een lopend vuurtje.

De heren brengen Hits van vroeger en nu, dansbare muziek, gezellige Hollandse medley’s. Theo & Theo zijn overal inzetbaar en zetten gegarandeerd de tent helemaal op zijn kop.