The Showbusters

koster & SisteractDeze twee artiesten staan garant voor een spectaculaire act die een onvergetelijke indruk achterlaat bij het publiek.

The Showbusters boeken?

Wilt u The Showbusters boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van The Showbusters?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE
In 1990 stond Johan Bouquet in de finale van Hennie Huisman’s Soundmixshow als de zanger van Simply Red. Johans unieke stem leent zich op bijzondere wijze voor het imiteren van diverse mannelijke en vrouwelijke artiesten. Op zoek naar een nieuwe act, ontstond in 1993 het dynamische duo The Showbusters.

Daarnaast verdiende hij al jaren zijn sporen in diverse popgroepen als Redpoint, Blue Star en Penthouse.Opvallend zijn de uitmuntende imitaties die Johan met zijn Stem kan maken van o.m. Pavarotti, Paul de Leeuw, Helmut Lotti en Andre Hazes.Johan Bouquet wilde een unieke show starten waarbij diverse acts met veel humor centraal staan en er toch liever live werd gezongen. Na een aantal jaren zoeken vormde hij samen met Marcel Wessel uiteindelijk de perfecte formatie, het dynamische duo The Showbusters.

Grease
In deze ludieke act ziet u ze herleven. John Travolta en Olivia Newton-John. Niet alleen de zangkwaliteiten van The Showbusters worden tot het uiterste aangesproken, ook de dans capaciteiten van met name Olivia zijn verbluffend.

Pavarotti Helmut Lotti Act
De ongelooflijke power in de stem van The Showbusters komt goed van pas bij dit onderdeel van het optreden. Met een indrukwekkend intro start de act met het nummer Caruso van Pavarotti, gevolgd door Helmut Lotti’s Funiculi Funicula. De medley wordt afgesloten met het Slavenkoor, in koor meegezongen door het publiek.

Everybody needs somebodyOok een klassieker als The Bluesbrothers ontbreekt natuurlijk niet tijdens een optreden van The Showbusters. De hit everybody needs somebody doet het publiek altijd weer van de stoelen springen en uit het dak gaan.

Ma Flodder
Het wereldberoemde nummer Paradise by the dashboardlight is door The Showbusters in een ongekend romantisch jasje gestoken. Marcel Wessel staat op de bühne als Meatloaf en Johan Bouquet als niemand minder dan Ma Flodder.U begrijpt dat wanneer Meatloaf en Ma Flodder zich op het podium uitleven dat voor de nodige hilariteit zorgt.

Dizzy Man’s Band
Mocht U bij The Showbusters denken, ik ken die Johan Bouquet ergens van, dan kan dat heel goed kloppen. Johan is zanger van de Dizzy Man’s Band. Een band die in de zeventiger jaren vele hits scoorde. Knallers als “The Show (1973) en “The Opera” (1975) staan nog steeds in de Radio 2 Top 2000!