Sugar & Spice

sugar“Sugar & Spice, and everything nice” zo gaat het bekende Amerikaanse gezegde.

Sugar & Spice boeken?

Wilt u Sugar & Spice boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Sugar & Spice?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

“Sugar & Spice, and everything nice” zo gaat het bekende Amerikaanse gezegde. En de naam “Sugar & Spice” verraadt het eigenlijk al een beetje. Soms zoet, soms pittig, en verder alles wat leuk is.
Vanwege de unieke combinatie die Sonja en Dave vormen, is Sugar & Spice werkelijk tot alles in staat.

Interactie
De interactie die Sonja en Dave hebben, zowel samen als met het publiek, is bijna uniek te noemen. Ze zijn volledig op elkaar ingespeeld en hebben, grootste lol samen, en werkelijk niets is ze te gek! Jaren werkten ze al samen in de Return Showband en Die Andere 3, en besloten nu hun krachten te bundelen als duo.

Aanpassingsvermogen
Of het nu gaat over jazzy songs, leuke dansliedjes, of snoeiharde rock zoals Rammstein, Sugar & Spice speelt het allemaal even overtuigend. Zeker zo belangrijk is de aankleding van het duo, zowel die van het podium als van het duo zelf. We noemen: Een omgebouwde klassieke piano, waarin zich de modernste apparatuur bevindt, sfeervol licht, en natuurlijk de aangepaste kleding van Sonja en Dave. Aan het begin van de avond verschijnen zij desgewenst in gala, om het binnenkomende publiek te vermaken met mooie achtergrondmuziek. Naar mate de avond vordert, zal niet alleen de muziek worden aangepast; dit geldt ook voor de kleding. Kortom, Sugar & Spice is niet zomaar een standaard duo, het is DE smaakmaker voor uw feest!