Special acts

Wij ondersteunen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw evenement. Informeer naar onze Special Acts.

Hans Klok

Hans KlokHans Klok behoort tot de beste illusionisten van de wereld. Met zijn shows maakt hij grote indruk op internationale podia.

Lees meer...

Bodypainting

bodypaintingLevende kunstwerken zullen genodigden in verroering brengen. Prachtig beschilderde en uitgedoste modellen staan centraal om uw communicatiedoel op ludieke wijze te presenteren.

Lees meer...

Mari van de Ven

marivandevenMari van de Ven is bekend als dé glamour visagist/kapper van Nederland. Hij kan voor diverse activiteiten ingezet worden tijdens events, bruiloften etc.

Lees meer...

Limbo, Fire & Dance

LimboExotische brunettes verzekeren u van een adembenemende show. Zet u schrap voor limbo van de bovenste plank. Afrikaanse dans, recht uit het hart. De vuuract zorgt voor een onvergetelijk, spetterend geheel!

Lees meer...

Weirdo of Wonder

Weirdo of wonderWeirdo of Wonder…..Vreemdi, Vidi, Vici Hij komt, ziet en de lach overwint! Weirdo of Wonder Niels Harder is ontembaar in zijn show!

Lees meer...

3D Lasershow

3dlasershow3D is een beleving die wordt gegeven door een stereoscopische laserprojector en shutterbrillen. Dit systeem werkt in principe hetzelfde als de 3D film in de bioscoop.

Lees meer...

Christian Farla

Christian FarlaPrestigieuze prijzen als 3-voudig Nederlands Kampioen Illusie, Themeparc Magician of the Year, Grand Prix Henk Vermeijden Troffee en de BIG E Award voor zijn aandeel in de beste attractieparkshow ter wereld(Efteling) en een record aantal shows waaronder zijn 2000 shows in respectievelijk "

Lees meer...

Body Art Show

BodyArtShow Een spectaculaire show waarin Nederlands kampioen Udo Filon op spectaculaire wijze zijn (dansende) modellen omtovert in kleurrijke en kunstzinnige wezens.

Lees meer...

DJ Francois

dj francoisAl jaren lang behoord DJ Francois alias Franco Baresi tot de beste House DJ's van Nederland.

Lees meer...