Ronnie Ruysdael

RonnieRuysdaelVoormalig leadzanger van de Sjonnies.

Ronnie Ruysdael boeken?

Wilt u Ronnie Ruysdael boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Ronnie Ruysdael?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

Voor wie Ronnie, voormalig leadzanger van de Sjonnies, ooit bezig zag op een podium, zal het duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een rasartiest. Iemand die zijn excentrieke tanden in het publiek zet en niet loslaat voordat er zichtbaar sprake is van een feestje.

Het jaar 2013 begon voor Ronnie Ruysdael goed. Hij kreeg inde eerste 2 weken direct een paar onderscheidingen, nl. de PartyStorm Award voor de categorie ‘leukste bühne act’ en de Geels Populariteits Award voor de categorie
‘beste feest artiest’. Bovendien werd het nummer ‘Eet veel bananen’, wat hij samen met Zanger Rinus en Debora zong, binnen zeer korte tijd een ware YouTube hit.Maar liefst 2.000.000 kijkers binnen 2 maanden.

Uitgebreide versie:
Eind 2009 werden de Sjonnies opgesplitst en vanaf 1-1-2010 reist Ronnie, ook wel ‘de man met de bakkebaarden’, als solo-zanger door ons land en dat bevalt hem opperbest.
In zijn eigen decor en voorzien van de gebruikelijke gadgets (vlaggetjes, ansichtkaarten, ballonnen en andere rariteiten) zoekt hij de interactie met het publiek en zal hij zijn uiterste best doen het hele gezelschap in de bekende polonaise te krijgen. Hits als Dans je de hele nacht met mij, M’n fiets is gejat, Zwemmen zonder slip en Japapa zullen u ter ore komen, maar ook nieuw repertoire als ‘Hé lieve schat’ en ‘Komkommerbij’ of ‘Eet veel bananen’. Zijn solo-singles bereikten steeds een positie in de Mega Top 100, evenals zijn, op 1-1-’11 gepresenteerde album ‘Oud en Nieuw’. Kenmerkend is, dat Ronnie een graag geziene gast is op de meest uiteenlopende feestjes. De ene dag wordt hij ingehuurd om een huisartsenbijeenkomst op te leuken, de volgende dag om een discotheek vol jongeren van adrenaline te voorzien en de derde dag mag hij op een popfestival de
rol van vreemde eend vervullen. Niets is hem te gek en alles is leuk. En altijd onder het motto: ‘We gaan ‘m effe lekker raken!!!’ In augustus 2010 sloot Ronnie zijn eerste huwelijk. Van alle markten thuis dus!
Een optreden van Ronnie Ruysdael past ALTIJD en OVERAL.