René Schuurmans

ReneSchuurmansJe hebt partyhits en partyhits!!! De sympathieke Brabantse zanger René Schuurmans heeft er al veel op zijn naam staan.

René Schuurmans boeken?

Wilt u René Schuurmans boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van René Schuurmans?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

Je hebt partyhits en partyhits!!! René Schuurmans heeft er al veel op zijn naam staan. Hits als ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’, ‘Laat de zon in je hart’ , ‘Is het leven niet mooi’ en ‘Als het weekend is’ zijn enkele van ‘de echte hits van het volk’ die afkomstig zijn van de sympathieke Brabantse zanger. Veel van zijn repertoire wordt werkelijk grijs gedraaid op regionale zenders, in de horeca en DJ’s op evenementen wat de enorme populariteit van zijn liedjes in het land onderschrijft.
‘We Leven Onze Droom’ is de nieuwe single van Rene Schuurmans afkomstig van zijn onlangs verschenen album “Lach & Geniet’. Na de hit ‘Als Het Weekend Is’ nu een prachtige power ballade waarin de zangkwaliteiten van de zanger fantastisch tot zijn recht komen. Het nummer gaat over ‘voor je droom gaan’ en dit ultieme gevoel beleven. Of het nu een huwelijk is of een sportmoment! De magie van het prachtige nummer wordt in de videoclip visueel versterkt
door de grootste en meest sensationele watershow van Europa: Aquanura welke momenteel te zien is in De Efteling.

Begin 2006 besloot René Schuurmans zijn werkzaamheden als gemeentewerker van de Gemeente Sint Sint-Michielsgestel op zij te zetten en zich volledig te gaan richten op zijn carrière als professioneel artiest. Inmiddels mag hij zich al weer ruim vijf jaar rekenen tot de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!
Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten, Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht. Zo ook bij zijn, nog nooit eerder vertoonde, “Achtertuinconcert” welke hij gaf in een Mega-tent met live band, en waar maar liefst 12.000 handjes konden worden geteld.
In 2011 mocht hij drie keer optreden als pauzegast bij Toppers in Concert 2011 waar hij met een medley van zijn grootste feestknallers de uitbundige sfeer feilloos door wist te trekken. Bij al die echte ‘kroegenhits’ blijven de enorme zangkwaliteiten van de sympathieke zanger vaak onderbelicht. Inmiddels is zijn nieuwe studioalbum “Lach&Geniet” verschenen. Een album waarop hij naast partyrepertoire vooral laat zien tot de beste vocalisten van Nederland te behoren met een veelzijdig repertoire.
‘Met het partyrepertoire heb ik een stevige basis gelegd in het land met mijn nieuwe album is het tijd voor de cross-over en de volgende stap. Met geweldige liedjes, verrassende arrangementen en live muzikanten van top niveau wil ik mij graag ook van een andere kant laten zien. Naast de vertrouwde partyhits, die veelal geschreven zijn in de sfeer van mijn live optredens, bevat het album ook veel repertoire waarin ik mij vocaal van mijn beste kant kan laten zien. Ik wil de mensen verrassen en vermaken in 2013 en dat gaan we zeker doen!’ aldus René Schuurmans.