Presentatoren

Wij ondersteunen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw evenement. Informeer naar onze presentatoren.

Wiljan Vloet

Wiljan VloetWiljan Vloet is als gastspreker te boeken tijdens lezingen, voetbal clinics en trainingskampen en is op dit moment Algemeen/Technisch directeur van Sparta Rotterdam.

Lees meer...

Wilfred Genee

Wilfred GeneeDe sportpresentator van het moment is zonder twijfel Wilfred Genee. Op uiterst professionele wijze verzorgt hij de presentatie van menig bedrijfsevenement.

Lees meer...

Tim Douwsma

TimDouwsmaDe sympathieke Tim weet dat hij ‘er nog lang niet is’, maar blijft dromen over zijn ultieme optreden, in Ahoy.

Lees meer...

Cor Molenaar

Cor MolenaarProf. dr. Cor Molenaar, hoogeleraar eMarketing en adviseur van gerenommeerde bedrijven, maakt met een menselijke benadering zijn presentaties aantrekkelijk voor een breed publiek.

Lees meer...

Hans van Breukelen

Hans van BreukelenHans van Breukelen was als keeper een belangrijke schakel in veel overwinningen van zijn teams. Hij werd wereldberoemd als penaltystopper, waarvan de meest spraakmakende wel in de finale van het EK 1988 tegen Rusland.

Lees meer...

Humberto Tan

Humberto TanHumberto Tan is in te zetten op informatieve bijeenkomsten waar hij fungeert als presentator, interviewer of dagvoorzitter. Hij is enerzijds deskundig en inhoudelijk en anderzijds los en humoristisch.

Lees meer...

Nick Nielsen

Nick NielsenPresentator van Hart voor Muziek, lijn 4 en top goochelaar. Maar toch niet the mask in De Nieuwe Uri Geller.

Lees meer...

Marcel Balkestein

marcelHockey-international Marcel Balkestein is als gastspreker te boeken tijdens lezingen en hockeyclinics.

Lees meer...