Peggy Mays

peggy maysTros programma sterren.nl-academy

Peggy Mays boeken?

Wilt u Peggy Mays boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Peggy Mays?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

 

BIOGRAFIE

Peggy Mays is bekend van radio en TV. Zij heeft meegedaan aan het Trosprogramma sterren.nl-academy in 2008 en was 1 van de drie finalisten. Haar 1e singel is geschreven en gecomponeerd door Edwin van Hoevelaak met de titel “De liefde van mijn leven”.
In februari 2010 mocht Peggy deelnemen aan het Nationaal Songfestival. Zij werd door Albert West gekozen en gecoached. Haar versie van “Shalalie, ik ben verliefd” is geschreven en gecomponeerd door Pierre Kartner en gearrangeerd door Albert West, John van de Ven en Roel Jongenelen.
Vorig jaar was Peggy ook te zien zijn bij RTV Gelderland in het vervolg op de serie ‘Zij gelooft in mij’. Hiervoor is ze een dag gevolgd door de camera van RTV Gelderland.

Met de release van “Verloren zijn we niet” heeft Peggy Mays haar tweede single van 2014 uitgebracht. Na “Heb jij je koffer al gepakt” was het even zoeken naar een waardig opvolger maar dat is met deze klassieker zeker gelukt. Eind 2014 bracht Peggy ook nog het liedje “1000 kussen” uit en ook in 2015 zal Peggy niet stilzitten!
Andere uitgebrachte songs van Peggy zijn:
“Ik ben weg van jou”
“Heel mijn hart”
“Alleen”
“Wij”