Nieuwe acts Dizzy Man’s Band

Geschreven door Harold op . Geplaatst in Nieuws

Nieuwe acts Dizzy Man’s Band

De Dizzy Man’s Band was op zoek naar vernieuwing en die vernieuwing is er gekomen. Een achtste bandlid (Marcel Wessel) is toegevoegd aan de originele formatie. Daarnaast hebben de mannen van de Dizzy Man’s Band nieuwe, komische acts zoals “De vrolijke koster” en een hilarische vertolking van “Dries Roelvink”.

Dizzy Man’s Band staat nog steeds bol van energie en bezorgt nu, naast fans van toen, ook een nieuwe generatie een TOPavond!

Dizzy Man’s Band
In de jaren zeventig was de Dizzy Man’s Band een begrip op de vele podia die ons land rijk was. Steevast zette de band onder de bezielende leiding van zanger Jacques Kloes de zaak op zijn kop met hun aanstekelijke vrolijke mix van rock en pop.

Daarnaast scoorde de Dizzy Man’s Band vele hits, iedereen boven de veertig zal zich knallers als “The Show (1973) of “The Opera” (1975), nummers met eeuwigheidswaarde, nog zeker herinneren! Deze grootste hits staan immers nog steeds in de Radio 2 Top 2000 en ‘’The Opera’’ steeg dit jaar zelfs 280 plaatsen. Maar ook “Jumbo”, Matter of facts”, “Let’s go to the beach”, “Dizzy on the rocks” en ”Tickatoo” liggen nog vers in het geheugen. Zanger Jacques Kloes bouwde wederom een 7-mans formatie om zich heen, met als eikpunten oud Dizzy drummer Joop Tromp en zijn sinds jaren vaste collega, Johan Bouquet (zanger-gitarist), waarmee hij onder de naam “The Showbusters” met groot succes aan de weg timmert. Ook zijn er natuurlijk de altijd aanwezige humoristische live-acts waar de Dizzy man’s Band bekend om stond. Met gerenommeerde muzikanten als Robin Feltkamp (Bas), Jan Doedens (Trompet), Bert Ramaakers (Sax) en Hans Vos (Keyboard), klinkt Dizzy man’s Band weer als vanouds.

koster

Labels:, , ,