Marcel Balkestein

marcelHockey-international Marcel Balkestein is als gastspreker te boeken tijdens lezingen en hockeyclinics.

Marcel Balkestein boeken?

Wilt u Marcel Balkestein boeken als gastspreker? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten van Marcel Balkestein?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

Hockey-internationaal Marcel Balkestein is als gastspreker te boeken tijdens lezingen en hockeyclinics. Informeer naar de mogelijkheden om hem in te zetten tijdens uw evenement.

Aangezien Marcel zowel topsport bedrijft als zich in het bedrijfsleven manifesteert kan hij zijn visie vanuit beide perspectieven uitdragen. Dit doet hij door het geven van de presentatie.

De kunst van het samenwerken
Een presentatie waarin Marcel allereerst vertelt hoe hij zijn carrière tot nu toe heeft ervaren. Wat hij ervoor heeft moeten doen en laten om de top te bereiken, welke hoogte- maar ook dieptepunten hij heeft meegemaakt en hoe hij door de dieptepunten alleen maar sterker is geworden. Vervolgens legt hij de link naar de kunst van het samenwerken en geeft zijn ideeën over waarom juist zijn visie belangrijk is bij het vormen van een goed teamproces en het behalen van doelstellingen. De ervaring in het spelen in topteams en het werken binnen een bedrijf als ABN AMRO zijn hierbij natuurlijk van bijzondere toegevoegde waarde.