Major League

majorleagueMajor League brengt binnen het absolute top segment een uiterst betaalbare avondvullende totaalshow.

Major League boeken?

Wilt u Major League boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Major League?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

De bekende MXL cover-act, nu met een vrouwelijke hoofdrol! De band heeft per 1 augustus 2010 haar naam aangepast van MXL naar het vertrouwde gevoel Major League. Maar… dat is niet het enige! De band voegt er iets aan toe dankzij de komst van zangeres Mandy. De band gebruikt de toevoeging “- mxl she edition -. Daarmee maakt de groep naar buiten toe bekend dat in het repertoire van de band enorme mogelijkheden zijn ontstaan. Een geweldig nieuw groot repertoire van zangeressen is voor de band vanaf heden geen enkel probleem meer!

Major League brengt binnen het absolute top segment een uiterst betaalbare avondvullende totaalshow. Compleet verzorgd met een led-, lcd- animatie en lichtshow, een hoogwaardige geluidsinstallatie. Major League begeleidt artiesten en kan desgewenst worden uitgebreid met ‘vaste’ sessiemuzikanten. Major League komt en gaat geruisloos dankzij een gedreven en vriendelijke crew.