Kindershows

Wij ondersteunen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw evenement. Informeer naar onze Kindershows.

One Two Trio kindershow

One Two Trio kindershowEen unieke doldwaze kindershow voor alle leeftijden van One Two Trio met tal van meezingliedjes. Lachen, zingen, springen en swingen: zo leuk dat ook elke volwassene weer graag kind wil zijn!

Lees meer...

De kindershow van Michel

De kindershow van MichelZijn kindershow is absoluut afwisselend te noemen door zijn snelle wissels in het programma. Zijn programma bestaat onder andere uit goochelen, liedjes en een heuze buikspreekact.

Lees meer...

Sesamstraat show

SesamstraatSesamstraat show is een programma met Bert, Ernie, Tommie, Pino en Elmo met de Show "Het mooiste van Sesamstraat

Lees meer...

Clown Babello

Clown BabelloClown Babello is toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze kindershow onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan.

Lees meer...

Dick de Witte jeugdshow

Dick de Witte jeugdshowNaast zijn succesvolle muzikale comedy-act voor volwassenen heeft Dick de Witte een speciaal op maat gesneden show voor de jeugd van 5 t/m 12 jaar.

Lees meer...

Djumbo

DjumboDrie gezellige, swingende meiden met ook nog eens een super stemgeluid, dat moet wel een hit opleveren. En dat deed het ook. De meiden van Djumbo maakten een aantal leuke nummers, waaronder hun hit Hide & Seek.

Lees meer...