Kevin Madero

image001

Kevin Madero boeken?

Wilt u Kevin Madero boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Kevin Madero ?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

 

Kevin Madero is een spontane en enthousiaste zanger van 23 jaar uit Eindhoven, die zich door zijn unieke stemgeluid en brede repertoire weet te onderscheiden van zijn collega’s.

Als kleine jongen was Kevin al met muziek bezig. Op 14 jarige leeftijd zong Kevin al voor publiek. Dat begon in Eindhoven in het stamcafé, maar nu bijna 10 jaar later staat hij door het hele land op diverse podia met zijn eigen repertoire.

Zijn 1e single “Zo zonder jou” is op 2 december 2012 uitgekomen en is een goede start van een veelbelovende carrière. In 2013 kwam de single “Zomerparadijs” uit en eind 2014 de laatste nieuwe single uit van Kevin, “Dat komt allemaal door jou” welke helemaal bij Kevin’s eigen stijl past.

Begin dit jaar was Kevin te zien in de eerste aflevering van SBS6- Bloed, zweet en tranen alwaar hij het prachtige “Kon ik nog maar even bij je zijn” zong. Kevin Madero is een welkome, muzikale verassing op ieder feest!