INCH

INCHVoormalig Maywood zangeres INCH is helemaal terug!

INCH boeken?

Wilt u INCH boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van INCH?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct 
040 – 2070233

BIOGRAFIE
Voormalig Maywood zangeres INCH heeft voor haar nieuwe single “Late At Night” de samenwerking gezocht met de frontman van de Soca Boys ( bekend van de wereldhit “ Follow the Leader”).

Na haar succesvolle debuutsingle ‘RIO’  is nu de langverwachte opvolger ‘Late At Night’ een feit.
 “Late At Night”, ook een grote Maywood-hit uit de jaren ‘80, is grondig aangepakt en van een nieuwe frisse eigentijdse jas voorzien. De inbreng de Soca Boy, die zich tegenwoordig VAN B.SOCA laat noemen en de eigentijdse zang van INCH geven deze “Late At Night” een nieuwe dance (bare) sfeer.

Voor de fans van INCH gaat een droom in vervulling. Steeds weer werd haar gevraagd om een nieuwe versie van “Late At Night” te maken en eindelijk is het dan zover.

Het lied is geproduceerd door Roel Jongenelen i.s.m. Sonic Solutions.

Enkele jaren geleden is Maywood nieuw leven ingeblazen en werd Inge de nieuwe donkerharige wederhelft van Alice Maywood. Inge werkte eerder als studiozangeres en zij is dan ook te horen op diverse producties.

Alice en Inge maakte in 2010 een revivaltournee met als hoogtepunt een optreden voor een uitverkocht sportpaleis in Antwerpen. In 2012 ging Maywood uit elkaar en ging Inge solo verder met als artiestennaam INCH.