Helemaal Hollands

HelemaalHollandsFeest gegarandeerd met hits als Een ster vernoemd naar jou, Kom dans met mij en De arme muzikant.

Helemaal Hollands boeken?

Wilt u Helemaal Hollands boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Helemaal Hollands?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

“WAAR IS HET FEESTJE, HIER IS HET FEESTJE!” Deze kreet past helemaal bij de mannen van Helemaal Hollands. Carlo en Leo, bekend van hun gekleurde jasjes en hun wervelende optredens, maken er altijd één groot feest van.

Op de bühne presenteren ze stampende medleys met de hits van vroeger en nu, afgewisseld met hun eigen repertoire zoals: De ober, De arme muzikant, Omdat ie zo mooi is en natuurlijk: Waar is dat feestje, hier is dat feestje! Carlo en Leo, voorheen 2 afzonderlijke zangers, deden in 1999 als duo mee in de Hennie Huisman Soundmixshow. Hierna startten ze samen het duo Move-it, waarmee ze in 2002 de hit “I save the day” scoorden. Na enkele succesvolle jaren besloten ze hun hart te volgen en stapten ze over naar het Nederlandse lied onder een nieuwe naam: Helemaal Hollands. Met een aantal prachtige albums en tal van bekende singles zijn ze niet meer weg te denken uit het nederlandstalige circuit. Hun spetterende optredens staan altijd garant voor één groot feest!