Gerard Joling

GerardJolingZanger van Crying naar Love is in your eyes, maak me gek met no more bolero’s.

Gerard Joling boeken?

Wilt u Gerard Joling boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Gerard Joling?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

Gerard Joling stond als kind altijd al in het middelpunt van de belangstelling. Met deze eigenschap op zak zou hij het nog ver schoppen in de harde wereld van de showbizz in Nederland.Hij zou er alles aan doen om zijn droom te laten uitkomen. De eerste klanken die de stem van Gerard produceerden gaven niet direct het dat hij zal uitgroeien tot de zanger die hij nu is. Bij Twilight Entertainment kunt u Gerard Joling boeken.

Vol goede moed
Gerard Joling besluit op een dag bij een zangpedagoog binnen te stappen om zijn ademhaling te reguleren. Deze pedagoog is de eerste persoon die de zangkwaliteiten van Gerard direct onderkent. Gerard besluit om orkestbanden te laten maken. In de daaropvolgende jaren stuurde hij heel wat banden naar platenbazen op en iedere keer kreeg hij hetzelfde antwoord. “Op dit moment is er geen budget en ruimte, maar toch veel succes in de toekomst. Maar gelukkig verloor Gerard de moed en het vertrouwen in zichzelf niet.

Deelname aan de soundmixshow
In 1985 doet Gerard Joling mee aan een compleet nieuw concept “De Soundmixshow” gepresenteerd door Hennie Huisman. De deelname aan dit programma brengt de carrière van Gerard Joling in een stroomversnelling. Direct daarna scoort hij zijn eerste grote hit ‘Love Is In Your Eyes’. Een succesvolle carrière volgt, zowel nationaal als internationaal. Gerard Joling inhuren is ook in de landen buiten Nederland mogelijk.

Gerard Joling ook succesvol als presentator
Ook vandaag de dag kent de populariteit van Gerard geen grenzen.Gerard Joling is 1 van de populaire gezichten van SBS in programma`s als ‘Joling & Gordon over de vloer’.
In het land is Gerard Joling niet te boeken als presentator, maar als zanger waarbij hij ieder feest zal omtoveren in 1 groot feestpaleis. De optredens van Gerard Joling staan altijd garant voor een knallend feest!