Gebroeders Ko

GebroedersKoAl vele jaren zijn de broers Ton en Gerard Koopmans een succesvolle feest act van Nederland met 30 Top 100 hits.

Gebroeders Ko boeken?

Wilt u Gebroeders Ko boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Gebroeders Ko?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

De broers Ton en Gerard Koopmans vormen samen de feestact Gebroeders KO en kunnen als geen ander een feestje bouwen.

Al vele jaren zijn zij de meest succesvolle feestact van Nederland met 30 Top 100 hits waarvan ik heb een toeter op m’n waterscooter, Boten Anna, Schatje mag ik je foto, Wunderbar en Helikopter nu al klassiekers genoemd kunnen worden. Met Honderden optredens per jaar en TV optredens in binnen en buitenland zijn zij niet meer weg te denken uit het feestcircuit.

Naast de gewone tape act hebben de Gebroeders Ko ook nog hun razend populaire Gebroeders Ko Kids Meezing Sjo waarmee zij te boeken zijn voor alle Kinderevenementen wat natuurlijk uniek is voor een Feestact.

Welk kind kent de volgende nummers nou niet … ‘Toeter op de Waterscooter’ , ‘Zonnebril’, ‘Tuut Tuut Tuut we springen Parachute’, ‘Tringeling’, ‘Trampoline’, Boten Anna etc.

.. Uitermate geschikt voor grote groepen kinderen.