Frans Bauer

Frans Bauer maakt van uw feest een ware happening.

Frans Bauer boeken?

Wilt u Frans Bauer boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Frans Bauer?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  
040 – 2070233

BIOGRAFIE

Frans Bauer werd op 30 december 1973, op een autoloze zondag, geboren in het ziekenhuis in Roosendaal. Al op zeer jonge leeftijd kwam Frans erachter dat zingen één van zijn grootste passies was. Daarom begon hij op zijn elfde al met het nemen van zanglessen en trad hij vanaf toen regelmatig op in het voorprogramma van bekende artiesten. Wist u dat Frans Bauer tijdens één van zijn vele optredens overvallen werd door het team van ‘All you need is love’ met een videoboodschap van twee meisjes? Mede hierdoor groeide Frans uit tot een nationale beroemdheid. Met zijn single ‘Als sterren aan de hemel staan’ brak Frans Bauer definitief door, waarna hij hit na hit scoorde.

Ook gewild in Duitsland
Niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland is Frans Bauer een graag geziene artiest. Zijn grote doorbraak in Duitsland kwam met de release van het album ‘Liebesbriefe’. Maar naast Nederlandstalige en Duitstalige soloalbums heeft Frans Bauer ook diverse duetten gezongen met onder andere Marianne Weber en Corry Konings. Ook bij de nationale omroepen is Frans Bauer een graag geziene gast. U heeft hem vast weleens gezien bij bijvoorbeeld Ivo Niehe, Ushi & van Dijk of Jensen. En inmiddels liggen ook onze zuiderburen aan de voeten van Frans Bauer en zijn ook de boekingen van Frans Bauer in België niet meer te stoppen.