Duo the Band

thebandIn het repertoire van Duo The Band! komt u werkelijk elk genre tegen

Duo the Band boeken?

Wilt u Duo the Band boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Duo the Band?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

Ferdie Broecks en Henry Brouwers bundelen hun krachten in een nieuw duo, genaamd Duo The Band!

Henry is een jonge, ervaren zanger/toetsenist en het muziek maken zit hem echt in het bloed. Jarenlang is hij de drijvende kracht geweest achter bekende professionele duo’s zoals Duo Inside Out en Duo TOPPIE!

Ferdie is een echte multi-instrumentalist en is bijna vijftien jaar zanger/basgitarist geweest van de bekende formatie Satisfy, die wel wordt gezien als de vocaal sterkste band van Nederland. Hij is ook een veel gevraagd zanger/trompettist bij officiële gelegenheden.

Beiden hebben zij onafhankelijk van elkaar op een ontelbaar aantal feesten, gelegenheden en evenementen gespeeld.

Tezamen resulteert dit in een super allround duo, dat werkelijk alles aan kan, en dus echt klinkt als een volledige band.

Natuurlijk lag de naam snel voor de hand….. Duo The Band!

Ferdie over Henry:
Henry weet als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Hij voelt de sfeer perfect aan, en speelt er gelijk op in, zodat geen enkel optreden hetzelfde is. Henry is een veelzijdige muzikant en zanger. Hij leeft zich goed in welke stijl muziek hij ook speelt of zingt. Henry is net als ik een perfectionist, daarom voelen we elkaar zo feilloos aan. En dit werpt ook zijn vruchten af tijdens onze optredens.

Henry over Ferdie:
Ferdie is een zeer ervaren, gemotiveerde veelzijdige muzikant die mensen versteld doet staan van zijn kunsten op vele instrumenten. Hij weet altijd een eigen draai aan elk nummer te geven waardoor het net toch weer anders en beter klinkt dan bij menig muzikant. Daarnaast straalt hij plezier uit tijdens het optreden en dit heeft zijn uitwerking op het publiek. Net zoals ik doet Ferdie er alles aan om elk feest te doen slagen in alle opzichten.

Wie doet wat ?
Ferdie: Zang / Basgitaar / Trompet / Toetsen / licht
Henry: Zang / Toetsen / geluid

Repertoire:
In het repertoire van Duo The Band! komt u werkelijk elk genre tegen. Top 40, Top 100, Dance Classics, Goud van Oud, Feestmuziek, Nederlandstalige hits. Kortom muziek voor Jong & Oud ! Heeft uw een herinnering bij een bepaald nummer of een lied dat u graag wilt horen op u FEEST? Geef het ons tijdig door en we zullen er alles aan doen het desbetreffende nummer te spelen om uw avond nog onvergetelijker te maken.
Wij werken niet met een standaard setlijst zoals veel orkesten dat wel doen! Wij spelen in op de wensen van het publiek en passen ons repertoire op de avond aan. We houden onze repertoirelijst ook up-to-date door de nieuwste hits toe te voegen aan ons repertoire en natuurlijk worden de ‘Olden Goldies’ niet vergeten.