Do

Do heeft niet alleen de looks, maar ook een fabelachtige stem.

Do boeken?

Wilt u Do boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Do?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  
040 – 2070233

BIOGRAFIE

De eerste single bracht Do uit op 15 jarige leeftijd, de single; “Real good”, tevens ze stond in het voorprogramma van de boyband ‘Five’ en van de zanger Montell Jordan, welke beiden optreden in een bomvol Ahoy’.
Nadien verscheen Do in diverse Tv-shows.

Do`s grote internationale doorbraak kwam toen de bekende DJ Sammy haar vroeg te zingen op zijn single “Heaven”.een dance versie van de 80’s hit van Bryan Adams. “DJ Sammy & Yanou feat. Do – Heaven” was een enorme grote hit in landen zoals Canada, Duitsland en de Benelux en de rest van de wereld volgde snel!
De dance versie van Heaven haalde zelfs de TOP-3 van de Amerikaanse hitlijst bereikt!!! Na de dance versie is er een ballad versie gereleased van Heaven deze plaat bereikte de top 3 in Nederland.

Do vergeet je nooit meer als je haar eenmaal hebt horen zingen. De combinatie van haar zangkunsten en de oogverblindende schoonheid van Do maken haar een echte ster!

Enkele jaren later neemt Do met Marco Borsato het duet “Voorbij” op, wat in de top van de hitlijsten belanden.

In 2008 tekende Do bij een bekende lingerieketen en was daarmee 2 jaar lang het boegbeeld en ambassadrice van Hunkemöller. In December ging Do nog een stapje verder en poseerde ze namelijk voor de decembereditie van Playboy.

Anno 2012 treed Do nog steeds veel op, ze is te boeken als tape-act maar ook met complete live-band.