Djumbo

DjumboDe meiden van Djumbo maakten een aantal leuke nummers, waaronder hun hit Hide & Seek.

Djumbo boeken?

Wilt u Djumbo boeken? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

INFORMATIE

Drie gezellige, swingende meiden met ook nog eens een super stemgeluid, dat moet wel een hit opleveren. En dat deed het ook. De meiden van Djumbo maakten een aantal leuke nummers, waaronder hun hit Hide & Seek.

Supermarktketen Jumbo heeft een nieuwe methode bedacht om de naamsbekendheid te vergroten: het concern wil met de meidengroep Djumbo de hitparades gaan bestormen. De eerste hitsong van Djumbo, dat enigszins is gemodelleerd naar de Belgische meidengroep K3, zou in november 2004 in de hitlijsten moeten staan.

In die maand wordt namelijk de jaarlijkse Jumbo Festatie gehouden. Als Djumbo daadwerkelijk uitgroeit tot een succes, zullen in de toekomst onder meer cd`s, etuis, make-up en andere prullaria van de popgroep bij de Jumbo supermarkten verkocht gaan worden.

Het is voor het eerst dat een Nederlandse supermarktketen een popgroep inzet als marketinginstrument. Volgens directeur communicatie- en formulebeleid Colette Cloosterman-van Eerd is dit een goede manier om de klant `op een andere, luchtige manier kennis te laten maken met de Jumbo supermarkten`. Djumbo, dat wordt gevormd door drie medewerksters van de Jumbo vestigingen in Goes, Arnhem en Sint-Michielsgestel, heeft onlangs haar eerste tv-optreden verzorgd bij Fox Kids.