De kindershow van Michel

De kindershow van MichelZijn kindershow is absoluut afwisselend te noemen door zijn snelle wissels in het programma. Zijn programma bestaat onder andere uit goochelen, liedjes en een heuze buikspreekact.

De kindershow van Michel boeken?

Wilt u de kindershow van Michel boeken? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

INFORMATIE

Een veelzijdig en verrassende kindershow gepresenteerd door Michel.

Zijn show is absoluut afwisselend te noemen door zijn snelle wissels in het programma. Zijn programma bestaat onder andere uit goochelen, liedjes en een heuze buikspreekact.

Tijdens de goocheltrucs worden de kinderen constant betrokken bij het geheel. Verbazingwekkende en humoristische trucjes staan garant voor veel magische pret.

De vrolijke liedjes in het gevarieerde programma zetten de kinderen aan tot bewegingen en meedoen. De liedjes zijn telkens bedoeld om sfeer te creëren en de kinderen aan te zetten tot actief reageren.

Tijdens de buikspreekact weet Jeroentje de eigenwijze papegaai de harten van de kinderen te veroveren. Wie is de slimste? Michel of Jeroentje?
Met behulp van de aanwezige kinderen wordt het weer een vrolijke boel!

De kinderen worden direct bij het optreden betrokken en er is veel interactie.

Het optreden behoeft een podium of duidelijk herkenbare optreedplek van ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep.

Er is de beschikking over een eigen geluidsset toereikend tot ongeveer 250 personen in binnenlocaties, een decor, en indien nodig een kleine lichtset.
Naast shows voor kinderen heeft Michel ook senioren programma’s en is hij te boeken als presentator, sneltekenaar en goochelaar.