De Deurzakkers

DeDeurzakkers“Feest in de tent” is het uitgangspunt, het hele jaar door!

De Deurzakkers boeken?

Wilt u De Deurzakkers boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van De Deurzakkers?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

Het duo “De Deurzakkers” is een begrip in ons land, maar ook in België en ver daar buiten als het gaat om het maken van feeststemming. Feesten en partijen zijn steevast een succes als Clemens en Willem op het podium verschijnen. 

Het moet al gek gaan wil je geen nummer van de heren mee kunnen zingen, hun liedjes zijn populairder dan ooit. Wie kent ze niet evergreens zoals: “Het feest kan beginnen”, “Zak es lekker door” en “de Strauss medley” of hun Tropical Party TV, zomers getinte successen, uit de jaren 90  “Doe ze thuis de hartelijke groeten”,   “Doe ’n stapje naar voren” en “Het is hier binnen beter dan buiten” om er maar een paar te noemen. Je zingt ze allemaal mee.
Ook in België is de populariteit groter dan ooit. Ze worden met regelmaat gevraagd door onze zuiderburen. Vaak ook voor festivals,  en waar zie je het nog, met live begeleiding van de 8 man’s sterke Golden Bis Band. 
Een absoluut hoogtepunt was het optreden voor de Foute Party van Q – music eerder dit jaar in Gent, waar 20.000 enthousiaste luisteraars spontaan door de knieën gingen op hun eerste hit uit 1975 (click hier voor de beelden).  

Aangevuld met de vele Hollandse Hits Medley’s uit hun repertoire, zoals “Feest op het plein”, met o.a. C’est la vie en ’t Dondert en ’t bliksemt, de “Kermismedley” met o.a. Jij bent de zon en de “Party mix” met o.a. Ik meen ‘t en Zijn het je ogen, zorgen ze voor de toegevoegde waarde op elk feest, festival of evenement. “Feest in de tent” is en blijft het uitgangspunt van “De Deurzakkers”. Het hele jaar door gaan de optredens door en zodra hun lijflied “Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen” wordt ingezet is het overal feest.