Danny de Munk

DannydeMunk‘De Ciske de Rat’ ‘All Star’ en zanger en musicalstar in een.

Danny de Munk boeken?

Wilt u Danny de Munk boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Danny de Munk?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

In 2011 zijn Danny de Munk en Henk Poort hun eigen theaterproducenten geworden en waren ze te zien in Jeugdherinneringen 1. Met als verassing in de laatste show voor Danny. Een emotioneel weerzien met Tante Truus. De vrouw die aan de wieg van zijn carrière stond. Op 5 april 2012 schitterde Danny de Munk samen met Berget Lewis, in de hoofdrollen van Jezus en Maria in het spectaculaire verhaal ‘The Passion’. Mede spelers waren Frans Bauer als Petrus, Charley Luske als Judas, Henk Poort als Pilatus, Philip Freriks als verteller, Antoinette Hertsenberg als verslaggever. ‘The Passion’ werd live gespeeld en gezongen op het Willemsplein en diversen andere locaties in Rotterdam. Met een groot orkest o.l.v. Cor Bakker trok dit grandioze spektakel meer dan 1.7 miljoen kijkers.

In het theater seizoen 2012-2013 is de nieuwe theatertour jeugdherinneringen 2 van start gegaan. Ook deze 2e reeks is een succes en een show vol erkenning met leuke en verassende elementen. Hou de agenda in de gaten voor de speeldagen.

2012 is het begin van het jubileumjaar voor Danny. Dit jaar zit Danny 30 jaar in het vak. Ter ere van dit jubileumjaar gaf Danny de Munk op 17 november 2012 een knallend en kleurrijk 80’s concert in een uitverkochte H.M.H. met diverse gastoptredens van artiesten die een belangrijke rol hebben gespeeld gedurende zijn carriére. De jubileumshow was een aaneenschakeling van bijzondere belevenissen en hoogtepunten uit zijn carrière, van Ciske de Rat (1982) tot Danny de Munk anno 2012. Danny sloot zijn concert af met zijn single ‘Na al die Tijd’ , waarbij het publiek kon genieten van een indrukwekkende film, waarbij diverse fragmenten van hoogtepunten uit zijn 30 jarige carriére de revue passerden.

Dertig jaar na het grote succes van ‘Verdomd Alleen’ verbaast Danny vriend en vijand door zijn medewerking aan het programma ‘Ali B op Volle Toeren’. Tijdens het programma vertolkt Danny op geheel eigen wijze, en recht uit het hart, een imponerende versie van het nummer ‘Tuig van de Richel’ . Binnen een aantal dagen staat ‘Tuig van de Richel’ op de felbegeerde nummer 1 positie. Nederland ontwaakt en het levenslied krijgt opnieuw een gezicht!

In maart 2013 komt het langverwachte jubileum album uit, getiteld ‘Mijn Levenslied’. Met dit album wil Danny de Munk terug naar zijn roots: het levenslied. De combinatie van de tekst en blues op dit album vormen een muzikale weerspiegeling van Danny’s leven en gevoel anno 2013. Dit is wie hij is en zo staat hij in het leven. Het jochie van de straat, een leven met een lach en een traan en vooral : recht uit het hart !