Christian Farla

Christian FarlaPrestigieuze prijzen als 3-voudig Nederlands Kampioen Illusie, Themeparc Magician of the Year, Grand Prix Henk Vermeijden Troffee en de BIG E Award.

Christian Farla?

Wilt u Christian Farla boeken? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

INFORMATIE

Op 5 mei 1970 wordt Christian Farla geboren. Als 8 jarig jongetje krijgt hij van zijn opa, een semi -prof goochelaar, een goocheldoos en begint met goochelen op verjaardagfeestjes van zijn klas- genoten. Op zijn 11de krijgt hij de hele verzameling goocheltrucs van zijn opa, die met pensioen gaat, en het vak overdraagt aan zijn kleinzoon.
Als hij op 12 jarige leeftijd zijn eerste prijs tijdens het junioren Goochelconcours in theater De Tamboer in ontvangst mag nemen begint de reis naar het verwezenlijken van zijn droom, illusionist worden. In 1993 ontmoet Christian de showdanseres Bianca van den Ende en neemt samen met haar deel aan Joop van den Ende’s nieuwe talentenproject “New Generation Entertainment”. De act wordt 2 jaar lang wekelijks getraind en de lessen zetten zich om in diverse 1ste Nationale en Internationale prijzen en TV optredens door heel Europa.

Inmiddels heeft illusionist Christian Farla zijn naam in het showbizzvak gevestigd. Prestigieuze prijzen als 3-voudig Nederlands Kampioen Illusie, Themeparc Magician of the Year, Grand Prix Henk Vermeijden Troffee en de BIG E Award voor zijn aandeel in de beste attractieparkshow ter wereld(Efteling) en een record aantal shows waaronder zijn 2000 shows in respectievelijk ” The Dinnershow Of The Centuries ” in Studio 21 en ” De Wonderlijk Eftelingshow ” in het Efteling theater hebben ervoor gezorgd dat Christian Farla behoort tot de wereldtop als het gaat om illusieshows.

In februari 2005 stond hij met zijn show, op uitnodiging van de wereldberoemde illusionisten Siegfried & Roy, als openingsact op het World Magic Seminar Gala in Las Vegas. De ruim 3.500 gasten waaronder David Copperfield waren als eerste ter wereld getuige hoe Christian Farla in een split second een originele Formule 1 Ferrari liet verschijnen! Dit was de basis voor de theatershow
“Illusions from Las Vegas”. Via magische scènes neemt Christian Farla het publiek mee op een reis vol originele en nog nooit eerder vertoonde illusieacts in de Nederlandse theaters. Samen met zijn leading Lady Bianca en zijn 5 sensationele showgirls beleefd het publiek van alle leeftijden een spectaculaire avond vol fantasie,dans, magie en illusie.