Ben Saunders

BenSaundersBen Saunders van The Voice of Holland.

Ben Saunders boeken?

Wilt u Ben Saunders boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Ben Saunders?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

Ben Saunders is door het programma The Voice of Holland in 1 klap een van de populairste zangers van Nederland geworden.

De coaches van het populaire programma, Angela Groothuizen, Roel van Velzen, en Nick en Simon sloegen na het horen van de eerste klanken van Use Somebody (Kings of Leon)de rode knop bijna door de tafel heen. De unieke sound, intonatie en het timbre van de stem van Saunders pakte zowel de coaches als het publiek in vanaf de eerste noot.
De enige die nog wat bedenktijd nodig had was de vierde coach, Jeroen van der Boom. Maar daar stak Simon uiteindelijk een stokje voor. Ben koos uiteidelijk Van Velzen als coach.

Na de sensationele auditie was Ben Saunders in 1 klap een beroemdheid op de Nederlandse bodem. Zijn performances tijdens de show zijn keer op keer van hoog niveau.
Met nummers als If you don’t know me bij now (Simply Red), I’m in love with a girl (Gavin DeGraw), Drops of Jupiter (Train) en When a man loves a woman (Persey Sledge) laat Ben zien in verschillende stijlen een uitblinker te zijn.

Tattoo Ben
Overigens is Ben Saunders inmiddels ook goed bekend onder de naam Tattoo Ben. Zelf is Ben voorzien van diverse tattoeages, en menigeen heeft al kennis gemaakt met zijn tattoo kunsten in zijn tattoo shop.

Ben heeft bij vader Saunders het logo van The Voice of Holland op een been getattoeerd.
Tekenend hoe de familie Saunders elkaar ondersteunt en aanmoedigt. Elke opname is de familie dan ook van de partij.