Alex

AlexDé feestzanger van Nederland met zijn superhit “Een bossie rode rozen”.

Alex boeken?

Wilt u Alex boeken voor een optreden? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten voor een optreden van Alex?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct  040 – 2070233

BIOGRAFIE

Zijn single ‘Een Bossie Rooie Rozen’, is zonder meer een knaller van een kroeghit, behaalde een nr. 1 notering in de Mega top 30 hitlijsten. Gedurende carnaval 2000 was ‘Een Bossie Rooie Rozen’ de meest gedraaide plaat in cafe’s en zalen. De single stond wekenlang genoteerd in de Vaderlandse hitlijsten, behield 3 weken lang de eerste positie en kwam vervolgens hoog binnen in de Mega Top 100. Een uniek feit is, dat de single feitelijk al in november 1999 werd gereleased en het pas veel later bracht tot maar liefst de achtste positie in de Mega Top 100.

Diverse optredens van Alex in succesvolle programma’s als ‘De Bus’ & ’Big Brother’ inclusief een liveoptreden in de zeer goed bekeken finale-uitzending, zorgden voor een forse impuls in zowel de verkoopcijfers, als de naamsbekendheid van deze sympathieke zanger. De bewoners gingen volledig uit hun bol. ‘Big Brother Kelly’ deed de bewogen uitspraak “Alex is een toppertje” en eerlijk is eerlijk; dat is ie ook. ALEX heeft in de Benelux in korte tijd zijn sporen als feestartiest verdiend. 

Bij de vele feesten en evenementen in Nederland en België is Alex een graag geziene gast. Naast zijn bekende ‘Bossie Rooie Rozen’ zet hij de zaal ook op zijn kop met ‘Meissie Meissie’, ‘Festival van Liefde’ &’Kee Sera Sera’. Bij ieder optreden geeft hij datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een zodanig enthousiaste manier, dat de vonken er vanaf vliegen.

In mei 2004 brengt Alex een voetbalhit uit. Alex, de feestartiest van de lage landen en Kleintje Pils, de wereldberoemde pretband uit Nederland, hebben hun krachten gebundeld voor het EK in Portugal. Samen hebben zij een fantastisch nummer opgenomen getiteld ”La La La Oranje”.

In 2006 brengt Alex zijn Grootste Hits aller tijden op album uit en in 2008 scoort hij hoog met het nummer Dagdroom.

In 2011 werkt Alex keihard aan een album dat medio 2012 uit moet komen. Dit album bevat tien medleys uit verschillende landen en windstreken. Samen met succes producer Emile Hartkamp en Norus Padidar wordt het album gemaakt. Tussendoor neemt Alex samen met Patty Brard nog een carnavalshit op. Naast het nummer wil het duo ook in het guinness book of records komen met de langste polonaise van de wereld.