3D Lasershow

3dlasershow3D is een beleving die wordt gegeven door een stereoscopische laserprojector en shutterbrillen. Dit systeem werkt in principe hetzelfde als de 3D film in de bioscoop.

3D lasershow boeken?

Wilt u de 3D lasershow boeken? Of wilt u meer informatie ontvangen betreffende de mogelijkheden en de kosten?

Neem dan contact met ons op via info@eventonizer.nl of bel direct 040 – 2070233

INFORMATIE

3D is een beleving die wordt gegeven door een stereoscopische laserprojector en shutterbrillen. Dit systeem werkt in principe hetzelfde als de 3D film in de bioscoop. Alleen gebruiken we hier laserstralen, dit zorgt voor een geweldige 3D ervaring die op elke mogelijke achtergrond te projecteren is, denk bijvoorbeeld aan, flatgebouwen, kerktorens, berghellingen, rotswanden en nog veel meer. 3D laser is met verschillende randmedia mogelijk denk bijvoorbeeld aan HD 3D video, dansers, spreker(s) of een artiest. Zo wordt de kijker overspoeld met een golf van 3D media met de sound in Dolby 5.1 wat zorgt voor een ongekende beleving.

Deze nieuwe ervaring is geschikt voor attractieparken, (sport)evenementen, bioscopen, clubs, bedrijfsmatige toepassingen zoals produktpresentatie, opening, beurzen, tentoonstellingen etc. Het systeem zal ook zijn intrede doen bij architectenbureaus, engineering en constructiebureaus, automotive- en transportbedrijven, productiebedrijven en media & entertainment bedrijven. We hebben een range van modellen ontwikkeld die beschikbaar zijn.
3D illusies voorstellen worden op maat gemaakt en daarom prijs op aanvraag.